23. elokuuta 2009

Kerhoillan alkamisajasta

Keskiviikon kerhoiltojen turnaukset lipsuivat vuosien varrella alkamaan vartin yli seitsemän. Niinpä päätimme vuodenvaihteessa, että turnaukset aloitetaan tasan seitsemältä, mikä on toteutunutkin hyvin.

Kesällä joku kysäisi, voisiko turnauksia aloittaa vielä aikaisemmin, jotta voisimme pelata pidempiä turnauksia. Muutamat pelaajat ovat silloin tällöin kertoneet kaipaavansa enemmän pelejä kerhoiltaan: "On turha tulla kerholle pelaamaan vain tunniksi."

Kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona on yleensä 10–12 pelaajaa, joten GP-pikapeliturnaus kestää kaksi tuntia. Jos pelaajia on enintään kuusi, tavaksi on tullut pelata kaksinkertainen turnaus. Vartin turnauksessa on yleensä pelattu 4–5 kierrosta, siis 2–2½ tuntia.

Blogissa järjestettiin kesällä kysely: Moneltako kerhoiltojen pelit voisivat alkaa keskiviikkoisin? Vastausvaihtoehtoja oli kolme (suluissa annetut äänet):

  • klo 18:30 (5)
  • klo 18:45 (3)
  • klo 19:00 (4)

Kaikkia alkamisaikoja kannatettiin siis tasaisesti. Äänet olivat nimettömiä, joten jotkut ovat voineet antaa useamman kuin yhden äänen.

Neuvoa-antavan äänestyksen jälkeen jatkamme keskustelua aiheesta kerhoilloissa. Onko tosiaan niin, että jotkut eivät ehtisi lainkaan mukaan, jos pelit alkaisivat ennen seitsemää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti