31. elokuuta 2009

Mistä löydän shakkikerhon itselleni?

Kenties olet jo päättänyt ryhtyä harrastamaan shakkia, mutta et vielä tiedä, mihin kerhoon liittyisit. Jos asut pääkaupunkiseudulla, suosittelen tietysti sinua ainakin vierailemaan Lauttasaaren Shakkikerhossa.

Kerhoiltamme ovat kaikille avoimia, kaikki turnauksemme ovat maksuttomia, emmekä myöskään kerää ovimaksua kerhoillassa käymisestä. Jos muutaman viikon tai kuukauden jälkeen tuntuu siltä, että haluat jatkaa harrastusta, voit liittyä kerhomme jäseneksi. Tänä vuonna jäsenmaksu oli vaatimattomat 20 euroa.

Lauttasaaren Shakkikerhon lisäksi Helsingissä on lukuisia muitakin shakkikerhoja, osa suurempia ja osa pienempiä. Mikäli keskiviikko ei sovi sinulle peli-illaksi, kannattaa tutustua Helsingin muidenkin shakkikerhojen tarjontaan.

Pääkaupunkiseudun lisäksi esimerkiksi Turussa ja Tampereella on vireää shakkitoimintaa. Molemmissa kaupungeissa on useita shakkikerhoja, joiden peli-iltoihin kannattaa varmasti käydä tutustumassa. Pienemmissä kaupungeissa kerhovalikoima on pienempi. Useimmissa Suomen kaupungeissa kokoontuu ainakin yksi shakkikerho -- todennäköisesti myös sinun kotikaupungissasi. Voit etsiä shakkikerhojen nettisivuja esimerkiksi ShakkiNet-sivun kerholuettelon avulla.

Tee ensimmäinen siirtosi, ja ota selvää kotipaikkakuntasi shakkikerhoista jo tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti