26. elokuuta 2009

Turnaussivut ja -pelejä blogiin

Blogiin on lisätty cupin ja avoimen mestaruusturnauksen kierrosten parit ja pelien lopputulokset. Turnaussihteeri pyrkii pitämään turnaussivut ajan tasalla. Sivuille pääsee blogin sivupalkin Toiminta-osion linkeillä "Avoin mestaruus" ja "Cup". Syyskuussa alkavan JSM-turnauksen jokaisesta ottelusta on myös tarkoitus tehdä pieni raportti.

Blogiin aletaan lisäksi kerätä JSM-turnauksen ja avoimen mestaruusturnauksen pelejä. Ensimmäisessä pelikokoelmassa on ensimmäisen, vuoden 1998 avoimen mestaruusturnauksen eli kerhon 50-vuotisjuhlaturnauksen pelit, jotka julkaistiin myös kerhon 51-vuotishistoriikissa.

Kerholaisia pyydetään jatkossa lähettämään pelaamansa JSM-pelit ja avoimen mestaruusturnauksen pelit minulle – mieluiten sähköpostitse, mutta pöytäkirjakin kelpaa. Pelien lähettäminen on vapaaehtoista, eikä pelejä julkaista blogissa ilman lupaa.

Omien ja toisten pelien analysoiminen kehittää pelitaitoa. Avoimeen mestaruusturnaukseen saadaan uutta jännitystä, kun peleihin voi valmistautua entistä paremmin. Entä jos JSM-vastustajatkin valmistautuvat tutkimalla pelejämme? Varmasti joku voi tutkiakin, mutta ainakin itse otan sen vain suurempana haasteena: tiedän että minun pitää pelata entistä paremmin voittaakseni!

Blogin sivupalkissa on nyt myös hakutoiminto, jolla löytää nopeasti blogissa julkaistuja juttuja. Kokeile esimerkiksi hakusanoilla "voitto viro", "saunailta" tai "shakkikello".

Juttuideoita, shakkiaiheisia kuvia ja uusia ehdotuksia blogin kehittämiseksi otetaan mieluusti vastaan! Jokainen voi halutessaan kirjoittaa itsekin blogiin; minä voin antaa kirjoitusoikeudet ja neuvoa Bloggerin alkeet. Aihe voi olla mitä tahansa kerhoon tai shakkiin liittyvää. Blogiin on kirjoittanut tähän mennessä kuusi jäsentä, ja rinkiin mahtuu mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti