23. lokakuuta 2009

Naapurimaan shakkilehti: Tidskrift för Schack

Suomen Shakki on varmasti tuttu kaikille suomalaisille shakinharrastajille. Välillä on kuitenkin hauska tutustua myös ulkomaisiin shakkilehtiin. Niiden avullahan voi parantaa paitsi peliosaamista, myös kielitaitoa. Lisäksi ulkomaalaisista lehdistä löytää tietoja lehden kotimaassa järjestettävistä turnauksista, jotka yleensä ovat avoimia myös ulkomaalaisille shakinpelaajille.

Ulkomaisiin shakkilehtiin tutustuminen on helpointa aloittaa naapurimaan Tidskrift för Schack -lehdestä, jonka kymmenen tuoretta vuosikertaa on ladattavissa maksutta Internetistä. Uusinta vuosikertaa ei valitettavasti ole tarjolla, mutta eiköhän kymmenen vuosikerran kahlaaminen läpi riitä useimmille shakinpelaajille. Edustavasti nelivärisenä painetun lehden voi luonnollisesti tilata myös Suomeen. Tällä hetkellä vuosikerran tilaushinta Suomeen on 30 euroa.

1 kommentti:

Marko Tauriainen kirjoitti...

TfS muuttui valitettavasti paljon huonompaan suuntaan tänä vuonna, kun Lars Grahn (http://larsgrahn.blogspot.com/) vetäytyi päätoimittamasta sitä. Lehti ilmestyykin tänä vuonna vain neljä kertaa ja on kansia lukuunottamatta mustavalkoinen.

Lähetä kommentti