18. marraskuuta 2009

Käpylä-ystävyysottelu 30.1.2010

Jo vuonna 2004 aloimme suunnitella Lauttasaaren Shakkikerhon ja Käpylän Shakkikerhon välistä ystävyysottelua. Ideaa ehdotti Antti Suominen, jonka lisäksi KäpSK:n Ilse Rönnberg ja Eero Patola asuivat tai työskentelivät Lauttasaaressa ja kävivät pelaamassa kerhollamme tuohon aikaan.

KäpSK:n puheenjohtaja Tapio Nupponen vastasi ensimmäiseen kyselyymme, että he olivat itsekin miettineet vanhan perinteen elvyttämistä: "Olisi hauska järjestää ystävyysotteluita myös muiden kaupunkien kerhojen kanssa. Esimerkiksi Tampereelle olisi kiva mennä pelaamaan ja sitten tutustua kaupunkiin paikallisten opastuksella."

Koska lykkäsimme ottelupäivän sopimista, ystävyysottelu unohtui ja jäi toteuttamatta. Siitä kuitenkin keskusteltiin, kun pelasimme käpyläläisiä vastaan eri turnauksissa vuosien varrella. Nyt viisi vuotta alkuperäisen idean jälkeen päätimme vihdoinkin toteuttaa sen.

Lauttasaaren Shakkikerhon jäsenet, ilmoittautukaa Nimenhuutoon tai suoraan minulle, jos pääsette pelaamaan LauttSK–KäpSK-ystävyysotteluun:

Aika: Lauantai 30.1.2010 klo 14:00.
Paikka: Ravintola Piratin kabinetti, Gyldénintie 2.

Miettimisaika on 1 + 1 tuntia, ja jokainen pelaa yhden pelin. Pelaamme niin monella pöydällä kuin löytyy halukkaita pelaajia molemmista kerhoista.

Pelasimme ystävyysottelun Rikospoliisien Shakkikerhoa vastaan kesäkuussa, ja pikapuoliin alkaa etäpeliottelu belgialaisia vastaan. Vanha perinne alkaa herätä henkiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti