30. tammikuuta 2010

Lauttasaaren shakkikerhon hallituksen pöytäkirja 27.1.2010

Läsnä: Jyrki Heikkinen, Aaro Jalas, Janne Kauppinen, Tommi Laaksovuori, Reijo Rautio ja Matti Varjokallio.

1. Tuloslaskelma 2009

Rahastonhoitaja esitteli vuoden 2009 tuloslaskelman. Käteiskassan kirjaamisessa on ollut viime vuosina pieniä epäselvyyksiä. Lahjoitukset ja turnaustuotot täytyy jatkossa eritellä tarkemmin. Keskusteltiin SELO-turnauksen palkkiosumman suuruudesta. Tällä hetkellä se on kuitenkin SKSL:n suosituksen mukainen. Pelivälineisiin kului vuonna 2009 normaalia enemmän rahaa, koska ostimme useita uusia kelloja.

2. Talousarvio 2010

Talousarviossa on oletettu 20 maksavaa jäsentä. Keskusteltiin kuinka kaikki kerholla kävijät saadaan maksamaan jäsenmaksu. Matkakulukorvauksiin on budjetoitu 200 euroa; Pohdittiin onko tämä itse asiassa alakanttiin. Koulutuskuluihin on budjetoitu 150 euroa; Tästä voidaan selvitä kuluittakin kuten tänä vuonna. Tuo summa sisältää jo jonkun kouluttajan / hyvän pelaajan palkkiokulut. Tarvikemenot ovat pienemmät kuin viime vuonna.

3. Toimintakertomus 2009

Hyväksyttiin toimintakertomus.

4. Toimintasuunnitelma

Keskusteltiin siitä, mikä on sellaista toimintaa, jolla saadaan lisäarvoa jäsenmaksuille. Tällä hetkellä sellaista on vain JSM-turnaukset. Korostamme toiminnassamme ilmaisuutta, mutta onko jo liikaakin ilmaisia tapahtumia ja voisiko esimerkiksi avoimesta turnauksesta veloittaa kerhon ulkopuolisilta. Vuosikokouksessa valittavan hallituksen kanssa tullaan pitämään pidempi kick-off tapahtuma vuoden aluksi.

5. Vuosikokous

Lauttasaaren shakkikerhon vuosikokous pidetään 17.2 klo 18.30 kerhotilalla peli-illan yhteydessä.

6. Toimintatuen hakeminen

Korostamme hakemuksessa aloittelijatoimintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti